Heb je al een account? Log hieronder in.

Black-Friday-2021-kleding-met-korting-shoppen-bij-The-Musthaves

Black Friday 2021: kleding met korting shoppen bij The Musthaves

Black Friday en Cyber Monday komen er weer aan. Tijdens Black Friday en Cyber Monday shop je met extreme korting bij The Musthaves. Lees alles in deze blog over deze Amerikaanse traditie en hoe jij tijdens Black Friday en Cyber Monday bij The Musthaves kunt profiteren.

Wanneer is Black Friday 2021?

De jaarlijkse koopjacht gaat binnenkort weer beginnen: Black Friday bij Fashion Musthaves! In 2021 valt Black Friday op vrijdag 26 november. Dit is de vrijdag vóór Cyber Monday en de dag na Thanksgiving in Amerika. De aanbiedingen zijn geldig tot en met maandag 29 november. Dus je shopt een heel weekend lang jouw favoriete items met extreme korting en diverse aanbiedingen. 

Black Friday is in Nederland perfect getimed, aangezien wij in Nederland op 5 december Sinterklaas vieren en het 3 weken later kerst is. Heb jij dus nog geen cadeautje(s) of ben je alvast kerstinkopen aan het doen? Dan kun je tijdens het weekend van Black Friday bij Fashion Musthaves helemaal los gaan en profiteren van té gekke acties en kortingen tot wel 75%. Oftewel: noteer 26 november in je agenda.

Wat kun je van Black Friday en Cyber Monday bij Fashion Musthaves verwachten?

Het Cyberweekend is niet meer weg te denken uit Nederland. Steeds meer winkels en webshops doen mee. Ook Fashion Musthaves doet dit jaar weer mee aan Black Friday en Cyber Monday. We gaan zelfs eerder van start, want donderdag 25 november lanceren wij al de Pre-Black Friday sale. Tijdens het gehele weekend zullen wij je via de nieuwsbrief en onze socials op de hoogte houden van onze aanbiedingen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle aanbiedingen en té gekke deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Optimaal profiteren van de Black Friday deals en sale bij Fashion Musthaves

Hoe kun je optimaal profiteren van de extreme kortingen?
1. Zet vrijdag 26 november in je agenda;
2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van alle aanbiedingen en kortingen;
3. Shop op vrijdag 26 t/m maandag 29 november op TheMusthaves jouw favoriete kledingitems met korting.

Waar komt Cyberweekend oorspronkelijk vandaan?

Zoals je hierboven al kon lezen is deze Amerikaanse traditie een aantal jaar geleden overgewaaid naar Nederland. De dag na Thanksgiving zijn alle consumenten vrij en shopte daarom op die dag alvast hun kerstinkopen. Hierdoor groeide het aantal aankopen en de omzet gigantisch bij de winkeliers en zo onstond de naam Black Friday. Cyber Monday onstond hierop als reactie. Mensen die niet in staat waren om naar de winkel te gaan konden maandag alsnog profiteren van deze kortingen online op webshops. De kortingen en aanbiedingen van vrijdag lopen vaak nog door t/m zondag en zo is er een heel weekend van gemaakt waardoor het begrip Cyberweekend is onstaan. In Nederland zijn alle aanbiedingen gedurende het Cyberweekend ook online geldig en niet alleen op Cyber Monday zelf.