Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/02/Bikini-Musthaves-2014.jpg

Bikini Musthaves 2014

Bikini Musthaves 2014

Kunnen jullie ook niet meer wachten op het heerlijke warme weer?? Voor onze modemeisjes is het ook een must om er modieus bij te lopen op het strand. Om die reden gaan wij in deze blog kijken naar de musthaves en trends op het gebied van bikini’s. Er zijn op dit moment verschillende soorten trends aan de gang. Het wordt een echte trend om jouw bikini’s te mixen en matchen met kleur en print. 

Het broekje hou je bijvoorbeeld neutraal, zwart of wit en combineer je met een gave neonkleur- top, of natuurlijk andersom  ;-) Op deze manier kun je ook jouw beste eigenschappen benadrukken! Er zijn ook verschillende soorten bikini’s zoals de bandeau bikini. Dit is een bikini-topje zonder bandjes om de schouders of in de nek. Een voordeel van de bandeau bikini is dat je geen last hebt van ‘tanning lines’: de nare witte strepen die achterblijven op een mooi gebruind huidje! Een nadeel is dat je goed moet opletten of alles op zijn plek blijft zitten, if you know what I mean ;-)

De ruffle-bikini of bikini met ruches, mag ook absoluut niet ontbreken o het lijstje van de bikinitrends. De nadruk van deze bikini ligt op het bovenstuk. Hier zitten vrolijke en zwierige ruffles/ruches aan. De ruffles sieren het decolleté en het staat heel erg modieus. Ook geeft het optisch meer volume aan de bovenkant van het lichaam. Erg handig als je wat minder gezegend bent met een ruime voorgevel ;-)

De retro bikini wordt vaak geshowd door Rihanna op haar Instagram, meestal bestaat deze bikini uit een hoog broekje en een bh-achtige top. Maar het kan ook andersom met een iets langer bovenstuk en een gewoon broekje eronder. Ook een favo van onze celeb Rihanna, is de monokini. Deze bikini bestaat uit één stuk met verschillende uitsnede. Erg trendy! Krijg jij bij het lezen van deze blog ook zo’n zin in een heerlijk dagje strand? Wij wel! Zonnebrilletje op…ijsje erbij…gluren naar andere mensen en lekker smeren met zonnebrand! LOVE XX TheMusthaves Door Sabrina van der Donk