Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/04/100.000-Facebook-Likes.jpg

100.000 Facebook-likes!

100.000 Facebook-likes!

Haal alle toeters, bellen, confetti, ballonnen en taartjes uit de kast! Wij hebben iets te vieren!! 100.000 likes! GEWELDIG!! Dit hadden wij nooit kunnen bereiken zonder al onze geweldige, lieve, fashionable en betrokken Musthaves-fans!! DANK JULLIE WEL! 100.000 likes op Facebook. Een absolute mijlpaal in TheMusthaves-geschiedenis.

Sinds oktober 2013 wordt er hard gewerkt om de modehartjes van onze Nederlandse fashionista’s sneller te laten slaan, binnen handbereik advies te geven en het bestellen van de meest trendy items gemakkelijk te maken! Zonder alle steun van onze Facebook-volgers zouden wij nooit zo ver zijn gekomen. Nu hebben we 100.000 likes en zijn zeker van plan om nóg meer te groeien! Maar nu eerst..tijd voor een feestje! Want wij gaan dit uiteraard vieren ;-) Wat we precies gaan doen is nog een groot geheim! Nieuwsgierig?? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang een compleet overzicht van onze FEESTWEEK! Ja dat lees je goed.

Een heeeeeele week lang elke dag een geweldige actie, vol met kortingen, aanbiedingen, blije winnaressen, presentjes en nog veel meer! Wil jij onze 100.000 likes met ons vieren? Schrijf je dan nu snel in voor onze nieuwsbrief via fashionmusthaves.nl. LOVE XX TheMusthaves Sabrina van der Donk