Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

FILTEREN

Telefoonkoorden

Telefoonkoorden zijn praktische accessoires voor dames die op zoek zijn naar een handige oplossing om hun telefoon in de buurt te houden. Deze koorden zijn gemakkelijk aan de telefoon vast te maken en bieden een handige manier om de telefoon altijd bij de hand te hebben, zonder bang te hoeven zijn dat deze per ongeluk uit de handen valt.

Verschillende soorten stylen en ontwerpen

Telefoonkoorden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waaronder glimmende, gekleurde en bedrukte modellen, die passen bij de persoonlijkheid en stijl van elke vrouw. Sommige koorden zijn ook voorzien van extra functies, zoals een portemonnee of een zakje voor pasjes, waardoor het nog handiger is om alles bij elkaar te hebben.

Telefoonkoorden trendy en praktisch

Naast het praktische aspect bieden telefoonkoorden ook nog eens bescherming voor de telefoon. Als de telefoon per ongeluk uit de handen valt, wordt deze opgevangen door het koord, waardoor de kans op beschadiging aanzienlijk wordt verminderd.
Telefoonkoorden zijn een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een handige en stijlvolle oplossing om hun telefoon altijd bij de hand te hebben. Of je nu op zoek bent naar een simpel model of een meer opvallend ontwerp, er is zeker een telefoonkoord te vinden dat bij je past.

Meest gestelde vragen

Wat voor soorten telefoonkoorden zijn er?

Er zijn enorm veel verschillende soorten telefoonkoorden. De meest gewilde van dit moment zijn de stoffen koorden, omdat je zacht zijn en niet zwaar. Maar ook super hippe parel telefoonkoorden zijn er online te shoppen. Ook zie je tegenwoordig steeds meer telefoonkoorden met hierbij kleine vakjes voor het opbergen van bijvoorbeeld jouw pinpas. Zo heb je alles bij de hand!


Wat is een telefoonkoord?

Een telefoonkoord is een koord die bevestigd is aan je telefoon, vaak door middel van een hoes die geschikt is voor jouw telefoon. Hierdoor kan je de telefoonkoord als het ware dragen als een tas. Daarnaast is een telefoonkoord veilig voor de bescherming van jouw telefoon en ook nog eens super trendy!


Waarom draag je een telefoonkoord?

Een telefoonkoord is niet alleen praktisch doordat je handen vrij hebt en snel bij de hand hebt, daarnaast is de kans op een beschadiging van jouw telefoon een stuk kleiner. Daarbij zal een koord prettig zitten en merk je nauwelijks dat je hem draagt.